עסוקה באתרים של דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/09/2019 | 09:00 | מאת: רינת

בוקר טוב עירית. כמו שכתבתי לך הרבה פעמים אני לא בטיפול החיים שלי די טובים עכשיו אני התחלתי לעשות הליכות אפילו נפגשת אם חברים אבל שאני נכנסת לאינטרנט אני כל הזמן נכנסת לאתרים של דיכאון ואני רוצה להשתחרר מזה בגלל שבעבר הרחוק סבלתי מדיכאון אני רוצה להשתחרר מזה האם את יכולה לתת לי הסחת דעת לפחות אחת איך לא להיכנס לאתרים האלה שאני נכנסת לאינטרנט? אני לא מדברת על הפורום אני מדברת על אתרים כלליים אני רוצה להיכנס לאינטרנט ולראות דברים שמחים אבל זה מושך אותי לא יודעת למה אני ממש אשמח למענה זה יעזור לי מאוד אם תתני לי עצה שיהיה לך יום מקסים ושבוע מקסים

רינת שלום תנסי לחשוב על משפט שישכנע אותך כמו אני חזקה כמו הר, אם עוברת המחשבה להיכנס לאתר על דיכאון , תסגרי את המחשב, תגידי לעצמך את המשפט המחזיק ותעשי משהו אחר שתחליטי עליו מראש, או תתקשרי לחברה בהצלחה עירית

08/09/2019 | 09:55 | מאת: רינת

תודה על העזרה

מנהל פורום שווה לכל נפש