מה עושים עם הורדת כדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/04/2019 | 19:58 | מאת: חסויה

אני כרגע נמצאת בשלב הורדת כדורים פסיכיאטרים. הרופא הפסיק לי בינתיים שתי כדורים,הוא טוען שאני יכולה לעזור לעצמי לבד ואין צורך שאמשיך בכדורים, ושאני יודעת לעזור לעצמי גם לבד אני לא נמצאת בטיפול פסיכולוגי אך פסיכיאטרי כן,ובגלל ההורדת שתי התרופות בינתיים יש לי נדודי שינה,דפיקות לב של חרדה הרופא יודע את זה והוא אמר לי שזה לאט לאט הסתדר אבל בכל זאת אני רוצה להמשיך את חיי ברוגע ובשמחה ולמרות זאת איך אפשר לצאת מהמצוקה כרגע לבד?

שלום אני מבינה שהרופא יודע על התופעות הנובעות מהפסקת התרופות, צריך לעשות זאת מאד לאט ואולי לעזור לך לישון אבל זה נושא שהרופא מטפל בו אם חשוב לך להוריד בתרופות אז יש לך מטרה ואת יכולה להגיד לעצמך שהתופעות זמניות וזה למען מטרה שחשובה לך. בנוסף חשוב להיות עסוקה, לתכנן מראש שיהיה לך מה לעשות וגם לעשות ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש