מצבי רוח משתנים מידי פעם

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/04/2019 | 19:39 | מאת: טל

החיים שלי בסדר אני עובדת בשעות הפנאי אני עושה ספורט מבלה. אבל מידי פעם יש לי מצבי רוח משתנים שזה אומר דיכאון,עצבנות זה יכול להימשך דקה וזה יכולה להימשך שעתיים. הבעיה שבמקום שאתמודד עם אני בדיכאון אין לי מוטיבציה וחשק לצאת אפילו להליכה קצרה ויושבת מול הטלוויזיה ולא בא לי לדבר עם אף אחד ואחרי שזה נגמר אני חוזרת לעצמי בגדול כאילו לא קרה כלום. עם אני עצבנית אני יכולה להוציא את העצבים שלי על כל העולם וגם על משפחתי ואחרי שאני נרגעת אני מצטערת ואוכלת את עצמי מה אני יכולה לעשות באותו רגע שיש לי את מצבי הרוח האלה.

טל שלום את יודעת שזה יעבור וזה חשוב לזכור את זה כאשר יש לך מצב רוח רע או עצבנות מאד עוזר לצאת להליכה אפילו שאין לך מוטיבציה באותו רגע וגם להשתדל לא להוציא את זה על אחרים כי את מתחרטת אחרי זה תנסי להבין מה קודם לזה אולי יש טריגרים, ואז ניתן לעבוד על חשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש