חרדה עקב המצב הבטחוני

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

25/03/2019 | 18:58 | מאת: אלמונית

שלום רב. אני כותבת כאן ואני רואה שאף אחד לא כותב על המצב הזה,אבל החלטתי לכתוב. אני גרה באזור השרון קרוב לפיגוע שקרה היום אני לא סובלת מחרדות דיכאונות וכאלה אבל אחרי האזעקה והפיצוץ אני עד עכשיו בחרדה סובלת מדפיקות לב מואצות אני ממש מבקשת עזרה איך להקל על החרדה הזאת אני גרה לבד ואין לי עם מי לדבר.

שלום אני ממש מבינה אותך, אכן זה מפחיד וגם לא נעים להיות לבד בזמן הזה. ברמה המעשית הסיכוי שיפול עוד טיל קרוב למקום בו נפל טיל הוא אפסי, וגם הבנתי שפרסו כיפות ברזל. זה בחלק ההגיוני ואני יודעת שזה עוזר רק באופן חלקי, בנוסף תנסי להיות עסוקה להמשיך בשגרה, לראות משהו נחמד בטלויזיה, לא כל הזמן חדשות לקבל את החרדה כנורמטיבית, לעשות נשימות עמוקות ואיטיות במשך מספר דקות כמה פעמים ביום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש