דיכאון איך אני יכולה להניע את עצמי לעשייה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

21/03/2019 | 12:31 | מאת: חגית

שלום רב. אני עוברת משבר רגשי אישי גם חברתית וגם משפחתית. עם כל זה אני עובדת אבל במיוחד בשעות הערב אני נכנסת לדיכאון למחשבות שליליות ומתקשה להניע את עצמי לעשות דברים. מה ניתן גם שיש דיכאון להניע את עצמי בכל זאת לעשייה? גם עם אני לא רוצה איך עושים את זה?

חגית שלום אני מבינה שזה קשה, חשוב שתתכנני לוז לשעות הפנאי וגם תבצעי אותו, כדאי כל ערב לרשום 3 דברים שהיו טובים במשך היום אפילו דברים קטנים. אם זה לא עוזר מומלץ ללכת לטיפול התנהגותי קוגניטיבי או לבקש תרופה מרופא המשפחה בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש