רפואה אורתומולקולרית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/03/2019 | 23:18 | מאת: גניה

שלום האם טיפול אורטומולוקולרי יכול לסייע לדכאון וחרדוח? האם יש בו סיכון? תופאות לוואי? היכן במרכז ניתן למצוא מומחה לטיפול זה? האם הפרעת קשב וריכוז יכולה לגרום לדיכאון?

גניה שלום אני לא מכירה שימוש באורתומולקולרית לטיפול בדיכאון. הפרעת קשב איננה מביאה באופן ישיר לדיכאון, יתכן שבעקבות הקשיים ואולי גורמים נוספים יהיה דכאון, אבל מה שחשוב זה לטפל בדיכאון השיטות שיש להם ביסוס מדעי הם בעיקר טיפול התנהגותי קוגניטיבי וטיפול תרופתי בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש