תסכול, שינויים במצבי הרוח, חוסר תשוקה לחיים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/02/2019 | 09:52 | מאת: ליטל

שלום, שמתי לב שאני סובלת במשך תקופה ארוכה משינויים קיצוניים במצבי הרוח..אני יכולה להיות שמחה ושניה אחריי זה להרגיש מועקה בלב ועצב, אני גם כועסת די הרבה. כמעט כל יום פשוט אין לי כוח לקום בבוקר, אני לפעמים מרגישה שאין לי למה לקום למרות שיש לי (אני לומדת ועובדת), הכל מרגיש חסר תכלית, אני כל הזמן עייפה וחסרת סבלנות. לוקח לי המון זמן להירדם, כל הזמן רצות לי מחשבות במוח וגם השינה שלי לא טובה ואני מתעוררת יחסית הרבה במהלך הלילה. אני לא באמת מצליחה להבין מהי הסיבה שאני ככה..

ליטל שלום אני מבינה שזה מתסכל שאת לא יודעת את הסיבה, לפעמים אין סיבה מידית ישירה וקשה לדעת כדאי ללכת לטיפול התנהגותי קוגניטיבי שיעזור לך ללמוד כלים להתמודד עם המצב או ללכת לרופא משפחה שיכול לתת תרופה שעשויה לעזור בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש