מה עושים עם עייפות ודכדוך בערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/02/2019 | 17:00 | מאת: רינת

שלום עירית. אני אחרי גיל 40 וכמעט כל ערב שמתחיל להחשיך אני מרגישה דכדוך עייפות בדידות מסויימת. לרוב זה קורה לי רק בערב.אולי את יכולה בבקשה בלי ללכת לטיפול אלא עצה דרכך איך אני יכולה להתמודד עם התופעה הזאת בערב בבקשה בלי להפנות אותי לטיפול מקווה שתסכימי תודה,

רינת שלום חשוב להיות עסוקים, את צריכה לתכנן לכל ערב מה את עושה זה יכול להיות כל דבר, ספורט, לבשל משהו טעים, לפגוש חברה אפילו לראות טלויזיה, אבל לא סתם לבהות אלא לחפש משהו שמעניין אותך, בנוסף לרשום כל ערב משהו שהיה טוב במשך היום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש