התקפי דיכאון התמודדות לא באופן טיפולי תרופתי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/02/2019 | 17:26 | מאת: מיכל

יש לי בעיה של "התקפי דיכאון" פתאום באמצע היום במיוחד בסופי שבוע גם בערב בסופי שבוע אני לבד אני נכנסת לדיכאון שעורך בערך כמה דקות ובזמן הזה אני מרגישה תסכול וכל הרגשות פשוט מרגישה רגשות ומחשבות לא נעימות ( מחשבות רעות) שלא אוהבים אותי שאני לבד אין לי חברים וזה מתסכל במיוחד בסופי שבוע אני עסוקה ברחמים עצמיים בבית אין לי עם מי ולאן לצאת לרוב זה קורה בסופי שבוע אני לא יודעת מה לעשות איך להפסיק לרחם על עצמי גם שאני לבד בסופי שבוע

מיכל שלום אחת הדרכים להתמודד עם המצב זה להיות עסוקה, לתכנן את סוף השבוע, אפשר לפגוש משהוא מהמשפחה, ללכת לסרט גם לבד, ליד או כל תוכנית אחרת, אבל חשוב לתכנן שתדעי מה את עושה, בנוסף חשוב לעבוד על דפוסי חשיבה שליליים, אפשר כל ערב לכתוב כמה דברים טובים שקרו במשך היום גם דברים ממש קטנים, לאמן את המוח לשים לב לחיובי. כדאי להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש