עצבנות ומחשבות שליליות בגלל מה שעברתי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/11/2018 | 13:40 | מאת: אנונימית

היי בזמן האחרון אני מאד עצבנית כל בוקר אני קמה עם מחשבות שליליות במיוחד על הטיפולים המיותרים הפסיכולוגים והפסיכיאטרים שעברתי בעבר לא יצא מזה כלום,לכן המחשבה הזאת של כל הטראומה הזאת מהטיפולים שזה דרך אגב היה לפני המון שנים כל הזמן בראש שלי ולכן כל דבר קטן אני עונה בעצבנות עם זה למשפחה או לאנשים בכלל יש לי מחשבות שכולם נגדי משפחתי כל הזמן מבטיחה לי ומסמסת לי שבחיים לא אחזור לטיפולים האלה בנוסף אני קמה בבוקר בלי מטרה בלי מסגרת מסגרות כמו שיקומים אני לא רוצה לשמוע זה גם מביא אותי לעצבים שהציעו לי את זה בעבר אחי אמר לי מה רע לך בבית? את לא במסגרות האלה יש לך הכל אבל בגלל הטראומה מהטיפולים ומהחוסר מטרה שאני קמה בבוקר במיוחד עם מחשבות שליליות גורם לי לענות יש לי דחף לענות בכעס סך הכל הרופא משפחה אגב החליף לי לפני שבוע כדורים כי אצלו אני כן מטופלת והוא אמר שזה יקח זמן עד שזה ישפיע האם את מוכנה לתת לי טיפ או עצה קטנה לעזרה איך לעזור לעצמי לבד ללא טיפול ולקום בבוקר עם מחשבות חיוביות ללא עצבים ואיך יוצאים מהמחשבות המעצבנות האלה? אני מעדיפה בלי טיפול אלא לעזור לעצמי לבד,תודה.

אנונימית שלום חשוב להיות עסוקים, את יכולה לעשות עבודות בית או לבשל, לצאת להליכה, ספורט זה מאד חשוב, על חשיבה שלילית אפשר לעבוד בעזרת הספר, בוחרים להרגיש טוב, אפשר לקנות אותו ולעשות את התרגול שהספר מציע בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש