ריקנות ללא עבודה ללא מטרה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/10/2018 | 20:58 | מאת: דורית

כבר המון זמן שאני מחפשת עבודה ושום דבר. כלום. כמה שאני מחפשת ומחפשת לא מוצאת. בנוסף לקורסים לחוגים קבועים אין לי כרגע כסף. אני עברתי את גיל הארבעים לא נשואה ללא ילדים. החיים שלי יכולים להיות טובים אבל עקב החוסר עבודה כבר הרבה זמן ולקום בבוקר ללא מטרה זה מכניס אותי לדכדוך למחשבות לא נעימות לא חס וחלילה אובדניות אלא מחשבות מה אני אלך לעשות היום? לאן אצא בבוקר? גם מבחינת תחביבים אני מרגישה ריקנות אני לא נהנית מתחביב שהיה לי כמו פעם. מה עושים במצב כזה עדיף ללא טיפול כזה או אחר? אלא בצורה עצמאית. תודות לך

דורית שלום אני מבינה אותך שקשה בלי עבודה, השאלה איך את מחפשת עבודה, האם את גמישה ומוכנה לעשות דברים שונים, האם ניסית להעזר בלישכת העבודה כדי למצוא עבודה או לעשות הסבה או ללמוד משהו שהם מציעים, אני מבינה שאת לא מעוניינת בטיפול אבל השאלה היא האם את עושה את הדברים באופן שיש סיכוי שהם יצליחו בנתיים חשוב לבנות לך סדר יום שבו יהיה גם ספורט, יציאה מהבית ורצוי גם מיפגש עם אנשים, חברות או בני משפחה, אפשר גם להתנדב, דרך לשכת הרווחה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש