חרדות סביב קבלה לעבודה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/07/2018 | 13:20 | מאת: שואל

אם התמודדתי בעבר עם דיכאון, חרדות וטיפול תרופתי. ואם אני עובר אבחון פסיכיאטרי/טיפול פסיכולוגי במסגרת קופ"ח ציבורית, שיופיע בתיק הרפואי שלי. האם הדבר יכול לפגוע בסיכויים שלי להתקבל למשרד החינוך? לעסוק בהוראה? מבקשים ויתור סודיות רפואית לפני שמקבלים אותך לעבודה כמורה ? והאם אפשר למחוק אבחנות/פרטים על טיפולים נפשיים מהתיק הרפואי?

שלום עד כמה שאני יודעת אי אפשר למחוק אבחנה מהתיק הרפואי אבל זה לא אמור להפריע לקבלה לעבודה ליתר ביטחון תשאל את רופא המשפחה או להפנות שאלה אנונימית למשרד החינוך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש