בדידות רגשית שמובילה לדכדוך בערב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/05/2018 | 11:34 | מאת: נילי

רציתי להתייעץ איתך על משהו שאני חווה אני עובדת עד אחרי הצהריים ושאני חוזרת הביתה מתחילה להרגיש בערב דכדוך ממש הרגשת מועקה שלא בא לי לעשות שום דבר לא הליכה לא אינטרנט לא לדבר עם אף אחד אני עברתי טיפולים ואני לא רוצה לחזור לטיפולים עברתי טראומה בטיפולים. אני לוקחת תרופות קצת לא הרבה אבל לא מפסיכיאטר אלא דרך קופת חולים. יש לי הרגשה של בדידות שאין לי עם מי לדבר וגם לא בא לי לדבר עם אף אחד אומנם יש לי משפחה תומכת אבל אני לא יכולה לדבר איתם על זה כל היום ואין לי כסף לפסיכולוג פרטי שזה קורה לי בערב אני מרגישה שאני שוכבת במיטה חסרת אנרגיה מועקה לא בא לי כלום לא בא לי לעשות כלום אשמח מאד להתייעץ איתך בנושא אני התייעצתי עם מישהו אבל אשמח להתייעץ ולדעת מה דעתך בעניין ומה לעשות כדי שאשפר את המצב רוח מיידית שזה קורה לי. שבת שלום ותודה

נילי שלום אני מבינה שאת עובדת וזה טוב, את צריכה לתכנן משהו לערבים אם תכנעי לדחוף של לא לעשות כלום אז יש סיכוי שזה ימשיך, תחשבי מה משמעותי לך או מה את אוהבת לעשות ותתכנני , זה יכול להיות לצאת לחוג , לסרט, לראות לפעמים משהו מעניין בטלויזיה כו' בנוסף כל ערב לרשום 3 דברים שהיו טובים במשך היום, גם דברים ממש קטנים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש