משבר נפשי דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/04/2018 | 11:26 | מאת: שירי

אני עוברת משבר נפשי כתוצאה מהרגשת לבד אין לי גם עם מי לחגוג בחג העצמאות זה מוביל אותי לחרדה והזעת יתר מחשבות פסימיות מה עושים איך אני יכולה להקל על עצמי ולהרגיש יותר טוב?

שירי שלום אני מבינה שבדידות זה רגש קשה וכואב, אם באמת אין לך עם מי לחגוג, לא במשפחה ולא חברה, תחשבי איך את יכולה לפנק את עצמך, לראות בטלויזיה משהו שמשמעותי לך, לצאת לבמת בידור ולחוות את יום העצמאות אפשר גם לבד לחוות דברים משמעותיים. יותר נחמד שיש עם מי לחגוג אבל זה גם עניין של תפיסה האם אנחנו יכולים למצא לעצמנו משהו טוב גם כאשר אנחנו לבד, או בהסתכלות אופטימית, עם עצמנו. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש