מחשבות שליליות מלוות בתופעות פיזיות בגוף

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/04/2018 | 08:36 | מאת: בר

בנוסף למה ששאלו פה גם אני סובלת ממחשבות שליליות ושאלתי היא במה אפשר לטפל בנושא? יש לי תחושות שברגע שאני חושבת שלילי לחץ הדם שלי יורד מרגישה תופעות פיזיות בגוף ודכדוך וחרדה במה ניתן לטפל בנושא? תודה רבה

בר שלום חשיבה שלילית זה קצת כללי מדי, אני חושבת שאת מדברת גם על חרדות. להערכתי כדאי להתייעץ עם מטפל בשיטה התנהגותית קוגניטיבית וללמוד כלים להתמודדות עם החרדות, לעיתים ניתן גם להיעזר בתרופה, גם רופא משפחה יכול לרשום תרופה נגד חרדה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש