התמודדות אם בדידות חברתית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

31/03/2018 | 09:26 | מאת: מיכל

אני מעל גיל 30 לא נשואה ללא ילדים חיי אומנם מצד אחד לא רעים יש לי משפחה תומכת בית נהדר הכול חוץ מדבר אחד שזה חברים איני עובדת כרגע לא נמצאת בשום מסגרת חברתית ומרגישה שקמה בריקנות ודכדוך. אני מרגישה חוסר חברים לפחות בשנה האחרונה אני הרבה בבית חוץ מניקיונות ואינטרנט אני לא עושה כלום גם אין לי מוטיבציה לצאת מהבית אין לי מוטיבציה לדברים אחרים חוץ מלשבת באינטרנט כי אני רגילה להיות לבד מצד אחד אבל מצד שני כואב לי שכמה שניסיתי ללכת לחוגים וכל מיני דברים גם לאנוש לא מצאתי חברים. יש לי גם קנאה לאנשים אחרים שהם נשואים ויש להם ילדים ויוצאים עובדים מבלים זה קצת מדכדך אותי במידה מסוימת כאילו הדשא של השכן ירוק יותר מבחינה חברתית יש לי הרגשה שכולם יוצאים מבלים עובדים נשואים ואני לבד וזה לא רחמים עצמיים זאת הרגשה מה ניתן לעשות כדי לשפר את ההרגשה ולחשוב חיובי?

מיכל שלום חשיבה חיובית זה דבר מאד חשוב, זה מצטרף לעשייה, אני מבינה שזה קשה לך, לדעתי מאד חשוב למצא עיסוק, זה לא צריך להיום עבודה, אפשר ללמוד משהו, או להתנדב, אני מבינה שזה קשה לך אז כדאי שיהיה לך לווי שיעזור לך להתמודד. חג שמח עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש