מצוקה ודיכאון רגשי הרבה זמן

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/02/2018 | 18:45 | מאת: ורד

אני רוצה לעזור לעצמי לבד לצאת ממצוקה ודיכאון רגשי כבר הרבה זמן כמה שאני מנסה לצאת זה לא עובר אני לא רוצה ללכת לטיפול אני רוצה לצאת מזה לבד איך אני יכולה לשנות גישה לחיים בכלל ולהפסיק את המחשבות השליליות שאני חווה עם זה משפחה עם זה בדידות עם זה חוסר מסגרת עם זה הנאה שאבדה לי אני רוצה לחזור לעצמי ואני רוצה לעזור לעצמי לבד האם יש לך איזשהי הצעה איך להקל על המצב לבד?

ורד שלום אני לא יודעת מה עוצמת הדיכאון, את יכולה לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, של דויד ברנס, בספר יש גם שאלון שמודד דיכאון, אם הדיכאון קשה, כדאי לבקש תרופה מרופא המשפחה, אם קל או בינוני תנסי לעבוד על שינוי החשיבה השלילית באמצעות הספר. בהצלחה עירי

מנהל פורום שווה לכל נפש