איך להילחם מחרדה של מחלה כרונית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/01/2018 | 07:25 | מאת: רינת

שבת שלום עירית. אני חייבת להתייעץ איתך בעקבות משהו שעובר עלי בזמן האחרון. כמו שכתבתי לך יש לי ברונכיטיס כרוני ואני צריכה כל יום כל החיים לקחת משאף מיוחד אני מנסה כמה שיותר לצאת מהחרדה עקב המחלה. כמו שסיפרתי לך ביקשתי מהרופאה כדור הרגעה אבל היא לא רצתה לתת לי בשום אופן ולא שלחה אותי לעזרה. כמה שאני מנסה לצאת מהחרדה עצם המחשבה שחס וחלילה יקרה לי משהו למרות שהכל בסדר בינתיים אני מתפקדת הכל אבל עצם המחשבה שאני צריכה לקחת משאף כל החיים כל יום והמחשבה שחסר לי חמצן מפחידים אותי. אני מנסה כמה שיותר להימנע מהחרדה אבל כאשר אני קמה בבוקר יש המחשבה מופיעה לי המחשבה החרדתית הזאת שאני פוחדת שיקרה לי משהו עקב המחלה. אשמח להתייעץ איתך איך אני יכולה לחזור לעצמי לרינת השמחה החיונית שהיתה לפני איך אני יכולה לקום בבוקר בלי החרדות האלה ולהרגיש טוב ולהימנע מהמחשבה. אני כל כך רוצה לחזור לעצמי לחיים הרגילים שלי בלי המחשבה החרדתית הזאת אשמח מעשית עם תוכלי לתת לי עצה מה לעשות כדי לחזור לחיים שמחים ורגילים. אני ממש ממש מודה לך עירית מאחלת לך שבת נפלאה

06/01/2018 | 07:47 | מאת: רינת

עירית לטיפול אני לא יכולה ללכת כרגע גם מבחינה כספית וגם מבחינה משפחתית ואישית בגלל זה אשמח אשמח להתייעץ איתך איך לצאת מכל המחשבה החרדתית הזאת ולחזור לרינת השמחה שהיתה לפני שקמה כל בוקר עם הרגשה נפלאה ומצב רוח טוב. ממש תודה עירית

רינת שלום לא נלחמים בחרדה, מקבלים שיש חרדה וייס עם זה דואגים לתפקד כרגיל ולא לוותר על דבר. החרדה לא צריכה לנהל לנו את החיים. בהצלחה עירית

06/01/2018 | 13:37 | מאת: רינת

תודה נתת לי עצה נהדרת זה באמת נכון באיזשהו שלב חשבתי על זה שאני צריכה לתפקד רגיל עם החרדה לא יעזור לי כלום עם אני אחיה בחרדות שבת נפלאה ושבוע נפלא תודה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש