חיזוק הגוף והנפש מחלת שפעת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

28/12/2017 | 19:39 | מאת: רינת

היי עירית מה שלומך? רציתי להתייעץ איתך ואשמח מאוד עם תוכלי לתת לי טיפ מה לעשות. אני במשך ארבעה ימים חליתי בשפעת היה לי חום גבוה לא יצאתי מהבית כל היום הייתי במיטה וזה הוריד לי את המצב רוח והמוטיבציה בנוסף אני מרגישה חולשה בגוף ואשמח מאוד להתייעץ איתך אולי עם טיפ מאוד קטן איך אני יכולה לחזק את הגוף והנפש כדי שארגיש יותר טוב איך להתאושש במצב כזה. אשמח למענה אני ממש מודה לך עירית מאחלת לך סוף שבוע נפלא

רינת שלום כנראה את מרגישה ככה כתוצאה מהשפעת, צריך סבלנות תבריאי תתחזקי תחזרי לשגרה לצאת מהבית ולהיות פעילה. רק אם ההרגשה הזאת תמשיך יותר משבועיים כדאי להתייחס לזה. רפואה שלמה עירית

29/12/2017 | 09:17 | מאת: רינת

תודה רבה עירית שיהיה לך שבת נפלאה תודה על העזרה

מנהל פורום שווה לכל נפש