דיכאון עקב כדורים שהפסיקו לי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/12/2017 | 17:28 | מאת: סיגל

לאט לאט הרופא מפסיק לי את כל הכדורים שלקחתי כדורים פסיכיאטרים אני כבר לא בטיפול ואני כרגע בגמילה ומרגישה שכל השמחה הלכה לי מה שעשיתי לא מעניין אותי כרגע אני יודעת שאני צריכה להתמודד עם התופעות של הפסקת כדורים אבל אני מרגישה כרגע ריקנות מסוימת כאילו לא מעניין אותי שום דבר. אני הייתי בטיפול המון שנים וסוף סוף היום אני כבר לא שייכת למסגרת שהייתי בה וסוף סוף עושים לי גמילה אשמח לעצה בפורום איך להתמודד ולהיות שמחה גם מה שאני חווה עכשיו בגמילה מהכדורים כי קשה לי להיגמל. תודה רבה

סיגל שלום אני מבינה אותך להיגמל זה מאד קשה, קחי את זה כאתגר ותחשבי איזה הישג עצום זה. אם מדי קשה צריך לחזור ולהתייעץ עם הרופא לגבי איך לעשות את הגמילה. חשוב להיות עסוקה גם בדברים מהנים ולעשות ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש