אכילת יתר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/12/2017 | 09:47 | מאת: גיל

איך מפסיקים לאכול בין הארוחות ? כל פעם שאני נשאר בבית /יוצא בחוץ אני אוכל ג'אנק פוד אחרי ארוחת הצוהריים וזה משהו שקשה להפסיק ממנו

גיל שלום, זה באמת קשה. כדאי שבבית לא יהיה ג'נאק פוד בעיקר הדברים עליהם אתה נופל. אפשר לעשות יומן אכילה, רושמים כל מה שאוכלים , באיזה שעה אוכלים ומתוך איזה צורך, האם מרעב או מתוך רגש אחר. אחרי כחצי שעה הדחף לאכל יורד, כאשר זה לא בגלל רעב, תנסה להעסיק את עצמך או לדבר עם משהוא עד שהדחף יורד. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש