בדידות דכדוך וחוסר מסגרת

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

11/12/2017 | 05:41 | מאת: נעמה

היי. רציתי להתייעץ איתך על נושא שכאוב לי. לפני חצי שנה חברה הכי טובה שלי שהיא היתה החברה הכמעט יחידה שלי נפטרה ממחלה קשה. נהגתי לצאת הרבה וגם עבדתי אבל מאז שהיא נפטרה גם אני לא עובדת ועד עכשיו לא מצאתי עבודה ניסיתי לחפש התנדבות מצאתי כמה אבל בסופו של דבר זה לא התאים לי. וכיום חסרה לי גם מסגרת וגם חברים אני מרגישה בדידות אין לי אפילו למי להתקשר אני לא רוצה ללכת כרגע לעזרה כי אני עברתי את זה ועברתי טראומה בטיפול שעברתי אני רוצה לעזור לעצמי לבד יש לי מחשבות שליליות לגבי הבדידות וחוסר מסגרת אשמח להתייעץ איתך באופן עצמאי מה לעשות? איך להתמודד עם הלבד? אני ממש מודה לך.

נעמה שלום לדעתי את זקוקה לקשר עם אנשים ולמסגרת, אני לא יודעת מה קרה בטיפול אבל אולי למרות זאת כדאי לנסות טיפול נוסף, אני מבינה שזה לא מה שאת מבקשת. את יכולה למצוא חוג שמעניין אותך אולי במתנס , כך שגם תפגשי אנשים שם. אולי יש משהו במשפחה שאפשר להיות בקשר איתו. תנסי להיות עסוקה לתכנן סדר יום מראש, לעשות ספורט אפשר להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב על מנת לשנות חשיבה שלילית, מקווה שזה יעזור, אם תמשיכי להרגיש דכדוך ובדידות כדאי לנסות טיפול נוסף, רוב המטפלים הם טובים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש