עייפות וחוסר אנרגיה באמצע היום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/11/2017 | 07:04 | מאת: אורית

שלום לך. שמי אורית אני נושקת לגיל 50 עשיתי בדיקות דם והכל בסדר,אבל יש לי בעיה שאני מרגישה חוסר אנרגיה ועייפות באמצע היום שמלווה בדכדוך קל, אני לוקחת תרופות פסיכיאטריות והם בסדר גמור אבל בכל זאת אני מרגישה שאני רוצה לחזור לאנרגיה טובה לשמחה לחיוניות לא לשכב במיטה באמצע היום. אשמח לעצה בבקשה מה ניתן לעשות כדי לחזור לאנרגיה מיטבית. אני מאוד מודה לך.

אורית שלום כנראה שהפיתרון הוא לא לשכב במיטה אלא לתכנן פעילות אקטיבית שנעימה לך, לעשות ספורט, ללכת ברגל לעשות דברים בבית, לדבר עם חברים וכו' צריך לתכנן את סדר היום מראש מאחר וכאשר את מרגישה ככה, יותר קשה לעשות תוכניות, חשוב להכין אותן מראש. בנוסף כל ערב לכתוב 3 דברים שהיו טובים היום, זה יכול להיות דברים מאד קטנים אבל צריך להתמיד בכך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש