תחושה לא טובה שאני קמה בבוקר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/11/2017 | 11:31 | מאת: אורית

שלום עירית. יש לי שאלה אני קמה עם תחושה לא טובה בבוקר תחושה של חוסר חשק לצאת מהבית גם פעילות גופנית שהייתי עושה באופן קבוע לא עושה לי את זה אני בת 51 האם זה קשור להורמונים? מה ניתן לעשות כדי להתמודד? אגב בערב אני מרגישה מצוין. אני מודה לך

אורית שלום כדי לדעת האם זה אולי על רקע הורמונלי אפשר לעשות בדיקת הורמונים. השאלה היא האם יש משהו אחר שהשתנה שאולי מפריע לך, בדרך כלל הדברים האלה יותר מטרידים בבוקר, תנסי לשים לב איזה מחשבות יש לך בבוקר, אפשר לשנות חשיבה שלילית וגם ספורט בדרך כלל עוזר לפחות חלקית. ואולי גם אפשר לקבל את זה אם זה לא קיצוני, גם הקבלה עשויה להקל. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש