דיכאון ופיטורין מה עושים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

08/11/2017 | 10:14 | מאת: הילי

בשנה האחרונה איבדתי עבודה שהשלמתי איתה ופתאום מפטרים אותי. איבדתי כאילו מקום בחיים ופרנסה יציבה האנשים שעבדתי איתם היו ממש כמו משפחה ואיבדתי את זה מאז אני מכורה לספרים ואינטרנט אני עושה נקיונות קניות אבל שאני מסיימת עם זה אני כל הזמן או באינטרנט או קוראת ספר התמכרתי לזה אני לא נפגשת עם חברים וחברות הפיטורין גרם לי לדיכאון עד כדי כך שהרופאה נאלצה לתת לי כדור נגד דיכאון אני מוצפת במחשבות שליליות מבקשת להחזיר את החיים שלי והשמחה שלי בחזרה מה עושים?

הילי שלום נראה שעובדו העבודה השפיע עליך מאד, פיטורין זה דבר קשה, אבל אפשר לאחר תהליך עיבוד של האובדן להתאושש לחזור לחיים הרגילים וגם למצא עבודה חדשה. הדבר הראשון שכדאי לעשות בנוסף לתרופה הוא לעשות לוז ולהכניס את הדברים שחשובים לך וגם דברים מהנים ובנוסף גם לעשות ספורט. לא להיכנע להישארות באיזור הנוחות ולהסתגרות. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש