תשישות נפשית המובילה לאנרגיה נמוכה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

05/11/2017 | 11:32 | מאת: נועה

שלום לך אני לקראת גיל 50 אם חד הורית בתקופה האחרונה אני מרגישה נטולת אנרגיות לחלוטין, הייתי בבדיקות בקופת חולים וכל הבדיקות יצאו בסדר אין לי חשק לכלום ממש קשה לי לקום כל בוקר מהמיטה אני גם לא עובדת מה לעשות? איך ניתן להחזיר את האנרגיה? אני די מתוסכלת.

נועה שלום אני לא יודעת מה הסיבה להרגשה, אולי מפני שאת לא עובדת ואיך לך סדר יום או מסגרת, אולי זה קשור לגיל המעבר. תנסי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב, יש שם גם שאלון לבדיקת דיכאון וגם להיות עסוקה ולעשות ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש