אנרגיה נמוכה בשעות הערב המוקדמות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/10/2017 | 08:51 | מאת: דנה

שלום עירית. אני אישה בת 48 יש לי בעיה שבשעות הערב המוקדמות אני מתחילה להכנס לעייפות ודכדוך והעיניים שלי נעצמות כבר בתשע בערב גם קורה לי שלפעמים שאני מפחדת שעם אני לא אשן לילה שלם כי קורה לי גם שאני לא יכולה לישון ואני מפחדת שלא אשן מרוב דכדוך וחרדה שמה אני לא אשן אני לוקחת כדור שינה כדי שבתשע אלך לישון. האם את יכולה לתת לי הכוונה מה לעשות כדי להתמודד? חג שמח

דנה שלום הרעיון הוא פחות להתעסק עם השינה, השינה זה לא משהו שאנחנו שולטים בו, וכדאי לחשוב שזה לא נורא עם ישנים פחות, האופציה השניה היא לקחת כדור שינה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש