שאלה לגבי אבל של אבא שלי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/09/2017 | 18:54 | מאת: רינת

שנה טובה עירית. אני מצטערת שאני כותבת לך שוב אבל קרה עוד דבר נורא אצלנו בבית ורציתי להתייעץ איתך בפורום מה לעשות איך להתנהג בבית כי אני לא יודעת איך לפני שבוע כמו שכתבתי לך דוד שלי נפטר היום אחר הצהריים אחותו התאומה של דוד שלי נפטר נפטרה אבא שלי נשאר בלי אחים והורים אבא שלי באבל של הפרש של שבוע אני גרה עם ההורים עצוב לי מאוד ברוך השם ההורים שלי בריאים תודה לאל אבל אבא שלי איבד את אחותו בהפרש של שבוע מאחיו יש לי תחושה קשה בלב לגבי אבא שלי לחיות פעמיים בשבועיים באבל אחד אחרי השני זה כואב רציתי להתייעץ איתך איך אני צריכה להתנהג במצבים כאלה בבית האם מותר לי לעשות הכל? כי אני לא באבל זה אבא שלי באבל אגב האח והאחות היו תאומים ונפטרו בהפרש של שבוע לפני שבוע דוד שלי נפטר היום דודה שלי נפטרה מה אני צריכה לעשות במצבים כאלה עם אבא שלי איך אני צריכה להתייחס לאבא שלי פשוט אף פעם לא עברתי כזה דבר נורא ואני גרה אצל ההורים וממש עצוב לי מאוד איך אפשר להתמודד בלי טיפול בשבוע הזה? אשמח לעצתך ועזרתך הנאמנה ודבר נוסף בלי שום קשר אני מאחלת לך שוב שנה טובה ומתוקה אשמח למענה מהיר תודה עירית מכל הלב על עזרתך הנאמנה בפורום.

רינת שלום זה באמת נורא קשה, צריך להבין את אבא שלך ולתמוך בו, אני לא חושבת שיש משהו אחר שאת יכולה לעשות. אם את רואה שזה מעבר לכוחותיו אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה. משתתפת בצערכם עירית

18/09/2017 | 20:22 | מאת: רינת

תודה עירית.

מנהל פורום שווה לכל נפש