משבר פרידה מבן זוג של שנתיים ביחד

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/09/2017 | 18:54 | מאת: טלי

שלום,עברתי משבר בעקבות פרידה מבן זוג שהיינו שנתיים ביחד וכיום אני די מתאוששת אני מטופלת בתרופות נגד דיכאון אבל אשמח לעצה באופן עצמאי איך לחזור לחיים שמחים אנרגטיים ומאושרים למרות שאני די מתאוששת אני מרגישה שאני צריכה חיזוק לכן פניתי לפורום אשמח לעצה תודה וערב טוב

טלי שלום חשוב להבין שמותר להצטער ולהתאבל על קשר שנגמר, זה נורמלי יחד עם זה כדאי לחזור לשגרה ולעשות דברים שאת אוהבת וגם ספורט. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש