הסחות דעת לדיכאון וחרדות ועצבים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/09/2017 | 17:03 | מאת: יונית

הי,זו פעם ראשונה שאני בפורום ולמרות שראיתי שכתבת להרבה אנשים על הסחות דעת לגבי דיכאון וחרדות אני סובלת לפעמים מהתקף של דפיקות לב ודכדוך הייתי שמחה איזה הסחות דעת מיידיות כי כל זה מכניס אותי גם לעצבים אני יכולה לעשות כדי להירגע ולהרגיש יותר טוב עם עצמי ולא לשבת אומללה. תודה רבה

שלום, הכי חשוב לזכור שזה רק חרדה, שאת בתוך זה זה מפחיד אבל זה תמיד עובר. את יכולה לכתוב את זה ולקרא כשיש התקף. בנוסף לעשות משהו פעיל כשזה קורה כמו הליכה או ספורט אחר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש