מצבי רוח משתנים ביומיים האחרונים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

18/08/2017 | 17:47 | מאת: רינת

שבת שלום עירית. ביומיים האחרונים אני סובלת ממצבי רוח משתנים מין תחושה של חוסר אנרגיה חוסר חשק לעשות דברים עד לפני יומיים הכל היה בסדר הרגשתי מצוין דווקא נפגשתי עם חברים ביליתי תפקדתי זה קרה לי רק ביומיים האחרונים,אשמח חוץ מהליכה ובספר בוחרים להרגיש טוב שבנוסף אני עובדת עם זה כרגע מה אני יכולה לעשות בבית כדי להחזיר את המצב רוח הטוב במיידי בבית? אני מאוד אשמח לעצה ממך היום אין לי עם מי להיפגש ואני בבית אשמח מיידי עם תוכלי לתת לי עצה איך לשפר את המצב רוח? אני מאוד מודה לך עירית מאחלת לך שבת נפלאה.

רינת שלום תנסי להיות עסוקה, אפילו לבשל משהו טעים לשבת ולהנות מזה, לראות משהו שאת אוהבת בטלויזיה. יומיים זה לא הרבה קורה שאין מצב רוח אז לא צריך להתרגש מזה. בהצלחה עירית

18/08/2017 | 20:04 | מאת: רינת

תודה עירית כבר שיפרת לי את המצב רוח אני מאוד מודה לך שבת נפלאה שתהיה לך.

מנהל פורום שווה לכל נפש