בדידות ודימוי עצמי נמוך וקושי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/07/2017 | 17:33 | מאת: דורית

היי,שמי דורית אני מבחוץ נראה שהכל בסדר אבל מבפנים אני מרגישה ילדה מפוחדת חסרת אונים אין לי חברים אפילו תואר אחד לא עשיתי אני לא עובדת כרגע אני כרגע לא מעוניינת בטיפול אני מטופלת בתרופות אצל רופא משפחה מה אני יכולה לעשות עם עצמי כדי לשפר את המצב אני מרגישה שיש לי דימוי עצמי נמוך אני לא מקבלת את עצמי כמו שאני וזה קשה.תודה,דורית

דורית שלום חשוב שתיהיה לך תוכנית לפעילות, אם את לא עובדת את יכולה להתנדב, ללמוד משהו ללכת לחוג לעשות ספורט. חשוב להיות עסוקה בנוסף אפשר לעבוד על שינוי בדפוסי החשיבה באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש