דיכאון ומועקות שלא עוברות לפעמים יום שלם

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/03/2017 | 20:35 | מאת: טל

אני מרגישה במשך היום מועקות ודיכאון שמפריע לי לתפקד כמה שאני מנסה לתפקד קשה לי אני מחפשת באינטרנט איך לצאת מזה ושום דבר לא עוזר לי גם בטיפול שהייתי לא עזר לי אני עזבתי את הטיפול אני לא רוצה כרגע ללכת לטיפול אני רוצה לצאת מהמועקות האלה וככל שאני מסתכלת באינטרנט איך לצאת מזה זה מגביר לי את הדיכאון הוריי אמרו לי לא להתעסק בזה אבל בגלל שיש לי כזאת מועקה חזקה אני מסתכלת באינטרנט מה לעשות וזה עוד יותר מגביר לי את הדיכאון. יש גם מצבים שאני מרגישה מצוין אני קמה בבוקר ואומרת לעצמי היום יהיה לי יום טוב וכל היום עובר טוב אבל יש ימים שאני קמה ואני לא מפסיקה להיות בדיכאון.אשמח לעצה אישית אולי אלטרנטיבה מלהסתכל באינטרנט וטיפול איך לצאת מהבועה הנוראה הזו שאני מרגישה. אשמח לתמיכתך תודה

טל שלום חשוב מאד לתכנן סדר יום מראש ולכלול דברים שאת אוהבת לעשות וגם ספורט בנוסף כדי לעבוד על שינוי בחשיבה אפשר להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס. לא צריך להגזים בחיפוש באינטרנט. אני מקווה שזה יעזור, אם לא אפשר לבקש תרופה נגד דיכאון מרופא המשפחה. בהצלחה עירית

26/03/2017 | 09:39 | מאת: טל

תודה על תמיכתך.

מנהל פורום שווה לכל נפש