חולשה ודיכאון מתמיד בבוקר ובשאר היום

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/02/2017 | 10:31 | מאת: חגית

אני לא לומדת ולא עובדת כרגע אני בת 38 ויש לי חולשה מתמדת עם מועקה לאורך היום אני לא עסוקה מספיק ולא יודעת מה לעשות אשמח לייעוץ איך אפשר להתחזק ולצאת ממועקה לאורך כל היום איך לקום באנרגיה טובה?

חגית שלום כמו שאת כותבת את לא עסוקה מספיק, כדי להרגיש טוב הדבר הראשון הוא להיות עסוקה שתיהיה לך סיבה לקום בבוקר, תעשי לו"ז כל ערב ליום למחרת, תנסי להוסיף פעילויות שונות כגון ספורט אפילו כמו הליכה ברגל, לדבר עם חברה ללכת לקורס כלשהו או אפילו להתנדב, להיות עסוקה במשהו שנראה לך משמעותי או מהנה. בהמשך חשוב לעבוד על דפוסי חשיבה, אפשר להיעזר בספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש