איך להחזיר את עצמי למוטיבציה בזמן דיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/01/2017 | 21:37 | מאת: יעל

אני סובלת די הרבה מדכדוכים שגורמים לי לשכב במיטה ומועקה בלב ובגלל זה אין לי מוטיבציה לעשות כלום אני שקועה בתוך עצמי. יש לך הצעה איך להתמודד? עם כן אני מודה לך.

יעל שלום הדבר הכי חשוב הוא לעשות סדר יום שבונים אותו מראש ומאד להשדל לעמוד בו, ולהכניס לסדר היום גם דברים נעימים וגם ספורט. אחרי שמגבירים פעילות אפשר לעבוד על הנושא החשיבתי, כדאי לעבוד עם הספר בוחרים להרגיש טוב שנכתב על ידי דויד ברנס, במידה וכל זה לא מספיק אז כדאי ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי או לקחת תרופה נגד דיכאון, אותה גם רופא המשפחה יכול לרשום. בהצלחה עירית

27/01/2017 | 17:43 | מאת: יעל

תודה רבה

מנהל פורום שווה לכל נפש