לחץ ריקנות רגשית בגלל מצב בריאותי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/01/2017 | 15:00 | מאת: כרמית

שלום. לפני שבוע עברתי ביופסיה ועזבתי את עבודתי לבינתיים אני כבר שבוע יושבת בבית בלחץ מה יהיה התוצאה וזה מכניס אותי ללחץ ריקנות רגשית וכו אני לא רוצה ללכת לטיפול פסיכולוגי או טיפול אחר אני גם אף פעם לא התנסיתי בזה אני אשמח למרות זאת עם תוכלי באופן מעשי איך אני יכולה להתמלא ולשפר לעצמי את המצב רוח ולתפקד למרות הלחץ שאני נמצאת בו.עם אקבל תשובה טובה אני יודעת שאחזור לעצמי אבל כרגע אני בלחץ.אשמח לעצה ממך ולעזרה ממך מאחלת לך יום טוב.

כרמית שלום חשוב לי להגיד לך שזה טבעי שאת בלחץ, מקווה שתקבלי תשובה טובה, מה הסיבה שעזבת את עבודתך, אני שואלת מאחר ולהיות עסוקה זאת הסחה טובה וגם הזמן עובר יותר מהר. אבל אם את נשארת בבית, כדאי להיות עסוקה בכל דבר שאת אוהבת וגם אולי לנצל את הזמן למבצעים בבית, כל ערב לעשות תכנון של סדר יום עבור היום הבא, חשוב להיות עסוקה, גם לצאת מהבית להיפגש עם חברה או קרובי משפחה, כרגע עדיין לא כדאי לחשוב מה יהיה במידה והתשובה לא טובה, נקווה שיהיה טוב, אין סיבה לדאוג לפני זה לא עוזר. בהצלחה עירית

23/01/2017 | 17:20 | מאת: כרמית

מה הצעד הראשון ליציאה מלחץ ודיכאון חוץ מלעשות דברים שאני אוהבת? תודה

פעילות ולהיות עסוקה זה הצעד הראשון, בהמשך אפשר לעבוד על כל מה שקשור לקוגנציה, מחשבות תפיסות התייחסות למצב.

24/01/2017 | 11:51 | מאת: חסויה

עירית שלום. אני כותבת לך שוב ומאוד חשוב לי עזרתך הנאמנה אני כרגע נמצאת במצוקה רגשית כי רבתי עם משפחתי בגלל התרופות. אני מאוד אשמח ומבקשת מכל הלב את עזרתך איך אני יכולה להתחבר באותו רגע לשמחה.אני רוצה לצאת מהמצוקה בה אני נמצאת והייתי שמחה ומודה לך עם תוכלי לסייע לי בלי ללכת כרגע לטיפול כי גם לא יקבלו אותי אמרו לי את זה איך בעזרת עצמי אני יכולה להתחבר באותו רגע לשמחה.אני מאוד מודה לך מקרב לב על הסיוע שיהיה לך יום נפלא.

24/01/2017 | 11:52 | מאת: חסויה

כתבתי לך מתחת לתשובה של כרמית שכתבה לך.

מנהל פורום שווה לכל נפש