מחלה ניוונית סובלת מדיכאון

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/01/2017 | 13:54 | מאת: חסויה

שלום.אני חולה במחלה ניוונית קשה יש לי מטפלת צמודה ואין באפשרותי לעבוד כרגע.פעם הייתי בריאה והיו לי חיים אחרים אבל היום אני לא עובדת חברתית לא משהו רק יש לי משפחה נפלאה ומטפלת שמטפלת בי.חוץ מזה אני קמה כל בוקר עם דיכאון וחיה עם כדורים נגד דיכאון וחיה על ביטוח לאומי.האם תוכלי לסייע לי בכל זאת איך לשפר את הרגשתי הפנימית עם המחלה? תודה רבה

שלום אני מבינה שהמצב שלך לא פשוט והחיים מורכבים, אנשים הסובלים ממחלה כרונית נוטים לחשוב שהכל רק תלוי ונובע מהמחלה, אכן בחלקו זה נכון אבל יש דברים שלא קשורים במחלה, לדוגמא הקשר שלך עם בני המשפחה, התעניינות בכל מיני נושאים דדך האינטרנט ספרים ואם זה מתאפשר גם יציאה להרצאות, בית קפה או כל דבר אחר שמצבך מאפשר גם אם זה בעזרת המטפלת או בני משפחה, אפשר להתעניין בדברים אחרים ולהרחיב את העולם גם כאשר יש מוגבלות.המחשבה אולי את יכולה לתרום למשהו אחר בעצה או הקשבה. כדאי לך לקרא את הספר ימי שלישי עם מורי מאת מיץ' אלבום, זה לא אותו מצב אבל זה עשוי לתת השראה. בהצלחה עירית

08/01/2017 | 12:51 | מאת: חסויה

תודה רבה לך מקרב לב.

מנהל פורום שווה לכל נפש