חרדה בהריון ואחרי לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/06/2010 | 12:31 | מאת: קארין

שלום רב: שמי קארין בת 30 אמא ל3 ילדים גילאים 7.5.3 בתחילת ההריון התחלתי עם התקפי חרדה מאוד קשה (טשטוש ראיה קוצר נשימה פחדים בחילות סחרחורות במשך יום יום ללא הפסקה של יום אחר בלי תופעות לוואי אף רופא לא איבחן שזה באמת חרדה כל אחד שלך אותי לעשות בדיקה אחרת עד שניגמר ההריון כיום אני אחרי כמעט 3 שנים ואני סובלת מחרדות אומנם פעם בשבוע אפילו קצת יותר אבל אני סובלת מהמון פחדים דפיקות מואצות בלב וקוצר נשימה גמגום. אני מאוד רגישה לתרופות אפילו אקמול לא מתאים לי לקחת אני מפחדת להשאר כחה זה נורא מפריעה לי ביום יום כי אני עובדת ואני מפחדת שזה לא יקרה לי בעבודה . רציתי לדעת אם זה יעבור מתי שהוא כל התופעות האלו אשמח שתדריכי אותי מה לעשות ולמי לפנות. תודה

05/06/2010 | 09:05 | מאת: צביה רן

שלום קארין, האם היית פעם בטיפול פסיכולוגי או דומה? במקרה שלך, גם בגלל הרגישות לתרופות, טיפול קוגניטיבי יכול להתאים לך מאד. כמו כן יכולים להתאים דמיון מודרך, NLP, רפלקסולוגיה ועוד ועוד ועוד. אשמח לייעץ ולעזור. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה