חחשות מהלידה (הריון שני)

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/07/2008 | 19:44 | מאת: ג.ק.

שלום רב, אני בשליש שלישי של הריון שני , מזה שבוע אני מוצאת את עצמי חושבת וחוששת יותר ויותר מתהליך הלידה המתקרב . יש לציין שני דברים עיקריים : 1. אני סובלת מפריצת דיסק בגב תחתון כך איני מקבלת אפידורל . 2. בלידה הקודמת הגעתי ללידת וואקום וחיתוך חיץ לאחר אין ספור זרוזים (קבלת פיטוצין, בלון , סטריפינג וכו') עם טשטוש בלבד. והלידה נמשכה כיומיים .

20/07/2008 | 04:39 | מאת: צביה רן

שלום לך ג.ק. בהריון ולידה ראשונים אנחנו חוששות מהלא-ידוע, ובשניים אנחנו פוחדות מהידוע. אני מאד ממליצה, במקרה שלך, ללכת ללידה עם דולה, שתסייע לך להתקדם בלידה ללא צורך, או בהפחתת צורך בכל האמצעים האלה, באמצעות עיסויים, הדרכה בנשימות, לחיצות שיאצו, פרחי באך ועוד. אשמח להמליץ על דולה, במקרה שתרצי. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

20/07/2008 | 21:41 | מאת: ג.ק

אשמח לדעת בערך כמה זה אמור לעלות

22/07/2008 | 13:57 | מאת: גילה

מבינה את חששותייך גם אני רועדת מפחד ככל שהלידה מתקרבת. מנסה להעסיק את עצמי במחשבות ובדברים אחרים דרך אגב אני בשבוע 32 הריון מס' 4.

22/07/2008 | 15:04 | מאת: צביה רן

גילה, גם לך אני אומרת, אין צורך לשאת את כל נטל הפחדים לבד. שווה כמה פגישות עם איש מקצוע כדי ללכת בהרגשה טובה יותר ללידה. כל טוב. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה