כיתת ליקוי למידה לגיל בי"ס יסודי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/10/2013 | 11:25 | מאת: ורד

היי, ביתי בכיתה ה' ומסוף שנה שעברה אני יודעת ומשוכנעת שהיא זקוקה למסגרת אחרת. היא מאובחנת כלקוית למידה+ADD. ובנוסף קושי בויסות חושי. מקבלת הוראה מתקנת בביה"ס וגם בבית, ריפוי בעיסוק וגם תרפיה קבוצתית. למרות כל זאתף היא מתקשה מאוד בבית הספר ובבית. מאחרו אין בבית הספר שלה כיתה של לקויות למידה וגם לא בישוב, אני מחפשת עבורה מסגרת מתאימהץ האם מוכרת לך המסגרת של כיתת לקויות למידה אמיתית (ולא אלה שמשמשות בפועל ככיתות מקדמות)? האם את יכולה להמליץ לי? אנחנו מאזור חיפה.

22/10/2013 | 15:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אחר הצהריים טובים, לצערי, אני לא בטוחה שקיימת מסגרת מותאמת לתלמידים בעלי לקויות לימוד בגילאי יסוד. עם זאת אבדוק את הנושא ביתר יסודיות ואשתדל לשוב בהקדם... בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה