העברה לכיתה קטנה האם כדאי????

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/05/2017 | 11:29 | מאת: ליקוי למידה

שלום ..בתי בת ה 8 לקויית למידה מקבלת פרטני+הוראה מתקנת.. אך התקדמותה איטית.שיקולינו (גם בית ספר) להעברה לכיתה קטנה.. רציתי לקבל מידע לגבי כיתה קטנה האם מומלץ? ואילו בתי ספר בצפון יש ללקויי למידה בלבד??

שלום רב, מרכז "אות ועוד" נמצא בירושלים. לגבי העברה לכיתה קטנה, אנו ממליצים לערוך אבחון פסיכודידקטי. אבחון זה נועד לבדוק את הרמה האקדמית של הילדה ביחס לילדים בגילה ובודק היבטים רגשיים. כך יהיה לכם קל יותר להחליט האם מומלץ לילדה כיתה קטנה או לא. כמו כן, כפי שכתבנו, המרכז שלנו נמצא בירושלים ואנו לא מכירים בתי ספר בצפון. בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה