משלשלים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

07/07/2008 | 01:35 | מאת: ש

שאלה חשובה. ,מהי הפעילות של המשלשלים,איך זה משפיע על הגוף? האם זה באמת גורם לאוכל יותר נכון למרכיבים שבאוכל מלהספג בדם? אז לאן הולך כל מה שנכנס לגוף לפני?

07/07/2008 | 20:19 | מאת: ?

שימוש מוגזם במשלשלים מסוכן. השלשולים יכולים לגרום להתייבשות, מינרלים חיוניים הולכים לאיבוד ולא נספגים בגוף, המעי נעשה רפה דבר שיוצר תלות במשלשלים, עלולים להופיע כאבי בטן... נטילת משלשלים אינה דרך לרזות. הדברים שלא נספגים הם דווקא אותם רכיבים חיוניים להם הגוף זקוק מאוד. איבוד הנוזלים אולי יוצר אשליה של הרזיה אך לא כך הדבר. משלשים אינם גורמים לצמצום רקמת השומן. עד שהם מתחילים לעשות את פעולתם, חומרי המזון (הקלוריות) כבר נכנסו לזרם הדם ונספגו בתאים!!! כל מה שהמשלשלים עושים זה להרוס את הפלורה הטיבעית של הקיבה והמעיים, ולחבל בפעילות התקינה של הגוף.

01/09/2008 | 16:54 | מאת: :)

אזמה כן יכול להרזות?

08/07/2008 | 00:18 | מאת: !!!

השימוש במשלשלים על בסיס קבוע אינו מיטיב עם הגוף, בלשון המעטה: המעיים הופכות ל"עצלות" וקשה להם לבצע את פעולת העיכול בהיעדר החומרים המשלשלים. התוצאה הבלתי נמנעת היא תלות שהגוף מפתח בחומרים המשלשלים. עלייך להוסיף ולקחת בחשבון נזקים פיזיולוגיים נוספים, כגון רמות נמוכות של אשלגן בדם, התייבשות , ירידה בספיגת ויטמין D.

09/07/2008 | 18:02 | מאת:

מתוקה שלי תתרחקי מהמשלשלים את הורסת את הגוף שלך. זה לעבוד על עצמך בעיניים שאת אוכלת ובעצם את אוכלת וכלום לא נשאר הכל יוצא עם המשלשלים. את הורסת את עצמך ואת הגוף שלך. אין הבדל בין לא לאכול או בין לעשות בולמוס ולהקיא לבין לקחת משלשלים הכל אותו דבר, הורס כל חלקה טובה בגוף לאט לאט ובשקט. חבל אל תעשי זאת לעצמך.