הפרעה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

02/12/2012 | 13:03 | מאת: שרה

הסיפור שלי .... אני סוחבת את הדבר הזה כבר 6 שנים .. בכיתה ו' הייתי ילדה קצת מלאה בתור ילדה אני זוכרת שתמיד היו צוחקים עליי על זה שאני שמנה ומכוערת .. בכיתה ז החלטתי שאני שמה קץ לדבר והתחלתי דיאטה ... הייתי עושה הליכות/ריצות , ספרתי קלוריות ותוך חודש הורדתי שבע קילו , והמחזור הפסיק לי ומכיוון שגם גבהתי באותה תקופה הירידה הייתה ממש ניכרת .. כשהגעתי לרופאה והיא שמה לב למשקל שלי היא שלחה אותי להתייעצות עם תזונאית התזונאית התחילה מעקב וקבעה לי דיאטת השמנה והודיעה לי שאם אני אמשיך לרדת יצטרכו לשלוח אותי לאישפוז ... זה היה תהליך ארוך כי לגוף שלי היה קשה לעלות במשקל בסופו של דבר עליתי במשקל וחזרתי לעצמי ... אבל משו השתנה אצלי מאז ועד היום אני לא מפסיקה לחשוב על המראה שלי אני תמיד חושבת אני שמנה(גם כשהייתי בתחילת התהליך בתת משקל חשבתי שאני שמנה)זה מעסיק אותי כל היום .. כשאני קמה בבוקר , בבית ספר , באמצע מבחן , בבית , במקלחת , כשאני הולכת.לישון .. לפעמים אפילו יש לי סיוטים מזה .. הבעיה היא לא רק זה הבעיה היא ההתקפים .. אני לא אוכלת מסודר .. מבחינתי יום מוצלח זה יום שהגעתי לכמות קלוריות הכי.נמוכה גם אם זה אומר 200/100 קלוריות .. אבל יש ימים שתוקף אותי רעב אני מתחילה לאכול כל.מה שזז בבית מערבבת בין עכל וכשאני מסיימת אני נכנסת לדיכאונות ולמחשבות אובדניות לפעמים אפילו ניסיתי להקיא ופשוט לא הצלחתי בימים שאני נתקפת בהתקפות האלה אני מושבתת למיטה בוכה ולא רוצה לעשות שום דבר .. דרך אגב אני כל הזמן סביב המשקל שלי אני קמה כל בוקר ושוקלת את עצמי ובימים שאני אוכלת הרבה אני פוחדת להישקל מה לעשות ? איך אני עוזרת לעצמי ? ואני בגובה 1.75 משקל 60

03/12/2012 | 07:53 | מאת: שרה

הרבה פעמים ניסיתי להקיא אחרי ימים שאכלתי בהם הרבה ואני פשוט לא מצליחה ... לכן הדבר היחיד שנשאר לי לעשות כדי לא לעלות במשקל הוא להרעיב את עצמי בימים שאחרי ולהשתדל לאכול כמה שפחות

05/12/2012 | 19:21 | מאת:

שרה יקירתי הטעות הכי גדולה שאת עושה זה שאת מכניסה את עצמך לעוד צרה בזה שאת מקיאה. חבל חבל חבל. דבר שני אין ספק שאת במצוקה לכי לטיפול ולקבל עזרה מקצועית את חייבת טיפול בשיחות כי לעולם לא תצאי מזה אם לא תקבלי טיפול כל חייך יסובו סביב האוכל וסביב המשקל לא חבל? את עדיין צעירה ושנותייך לפנייך למה להרוס את החיים. לכי לקבל עזרה זו לא בושה. למדי להתמודד עם הבעיות והפחדים ולא לברוח מהם, למדי לקבל עצמך מחדש ולאהוב את עצמך מחדש ותרוויחי מזה בגדול תרוויחי את חייך בחזרה כי חיים במחלה הזו הם חיים נוראיים.