סגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/10/2004 | 04:48 | מאת: ענת

רוני שלום, רציתי לברר לגבי עלות משוערת של השלמת שתי שיניים מפאת רווחים. אודה להתייחסותך, ענת

ענת שלום! על מנת שאוכל להתייחס לשאלתך יש צורך בעוד נתונים,לדוגמא- האם הכוונה שחסרות שתי שיניים וישנו מרווח מתאים להשלמתן או שהמרווח נסגר בחלקו,האם אין חוסר שיניים וישנם מרווחים כי השיניים הקיימות צרות? אנא תני לי את כל הנתונים ואשמח לענות לגבי פתרונות אפשריים

24/10/2004 | 15:51 | מאת: ענת

רוני שלום, יש לי שתי שיניים אשר קטנות מהגודל הרגיל, לכן יש לי רווחים. האורטודנטית שלי (יש לי פלטות עקב מנשך עמוק) אמרה לי שאת הרווחים הספציפיים האלה, יהיה ניתן להשלים. תודה, ענת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה