נקודות שחורות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/01/2005 | 09:34 | מאת: משה

יש לי נקודות שחורות על השניים מגיל הגן. נאמר לי שזאת פטריה שלא גורמת נזק לשניים. ההלבנה עוזרת מעט ולתקופה קצרה ביותר. אני בן 22. מה ניתן לעשות?

משה שלום, נקודות שחורות על השיניים אינן פטריות אלא קרוב לודאי שאלו תוצר חיידקים המצטברים על גבי השיניים, לצערי אין פתרון לבעיה זו מלבד הסרה מיכנית של הכתמים ,ניתן ללטש את שטח הפנים של השיניים (עי פוליש עם מברשת אצל השננית או לחילופין בעזרת מכשיר המתיז תרסיס של אויר חול ומים)בעזרת הליטוש אפשר להקטין מאד את קצב הצטברות הכתמים על גבי השיניים.

06/01/2005 | 07:28 | מאת: משה

מכשיר המתיז תרסיס של אויר חול ומים לטיפול בבית או אצל השננית ? יש פעולה מיכנית מסויימת צחצוח עם סודיום בכרבונט ?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה