הבעיות שלי הן...

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/10/2004 | 16:46 | מאת: חיים

דוקטור, עשו לי ניתוח שן בינה כלואה והבשר נשאר חשוף. כלומר החניכיים לא בגובה שאמורות להיות, אלא נצוכות יותר. האם אפשר לתקן? מה עושים? האם תופרים חתיכת בשר? תודה, חיים.

חיים שלום, עקרונית ניתן לבצע השתלת חניכיים בטכניקות שונות כדי לכסות איזורים חשופים בשיניים. אישית ,לדעתי איזור שיני הבינה אינו נראה בחיוך ולכן הבעיה האסתטית אינה אמורה להפריע באיזור זה אך אם בכל זאת מבחיתך ישנה הפרעה אסתטית תוכל להבדק על ידי מומחה לחניכיים אשר ימליץ על השתלת חניכיים באחת מהטכניקות השונות.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה