כתמים שחורים לאחר ביצוע השלמות בשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/12/2016 | 14:25 | מאת: שלומי

שלום, לפני כשנתיים ביצעתי יישור שיניים עקב רווחים בשיניים. למרות זאת בוצעו השלמות עקב ניבים קטנים. לאחר הטיפול וככל שהזמן חלף החלו להופיע כתמים שחורים בהשלמות, האורטודנטית אמרה שזה תופעה נורמלית וכי נדרש להחליף את ההשלמות כל שנתיים. האם התופעה מוכרת? אשמח להמלצות על פיתרון קבוע

שלומי שלום, חומרים מרוכבים מהם בדכ בונים השלמת שיניים במרפאה משנים את תכונותיהם עם השנים -מספיחת חומרים ממזון ושתיה (משנים צבע ומרקם) ככל שהחומר איכותי והטכניקה בה בוצעו השחזורים מוקפדת יקח זמן רב יותר עד השינוי, חומר שאינו עובר שינוי הינו חרסינה וניתן לישקול האם המקרה מתאים לשחזורים בעזרת שימוש בציפויי חרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה