חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/12/2016 | 18:19 | מאת: נעמה

רציתי לשאול האם במהלך חשיפת השתל רואים בוודאות רק אז או לפני שכל תהליך הקליטה נקלט טוב ובכלל מה עושים בחשיפת שתל האם צפויים כאבים ? האם זה כולל תפרים וכמה זמן אחרי מומלץ להתחיל בשיקום כלומר עושים עוד בדיקה לפני השיקום ועד החשיפה?

לעיתים ניתן לראות בצילום טרום חשיפה אי קליטה של שתל, תפירה או שימוש בטכניקה של ניקוב החניכיים ללא תפירה -תלוי ברופא ובמיקום השתל , בדכ מתחילים בשיקום כ3-4 שבועות לאחר החשיפה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה