סריטות קטנות בשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/10/2016 | 11:51 | מאת: יהודית

שלום נשארו לי סריטות קטנות בשיניים קידמיות לאחר הסרת ה סמיכים. כאשר הרופא ניקה את הדבק הוא הישאיר מלא שריטות קטנות על גבי השיניים. הן נראות קמו סריטות פנימיות קטנות כאלה. האם יש פטרון?

יהודית שלום, מתאורך עולה כי יתכן והרופא השתמש להסרת הדבק במקדחים עם גרגור גס , אם אכן זה המקרה ניתן לעבור על השיניים עם מקדחי ליטוש או דיסקים עם משחת ליטוש ולהחליק את האיזורים המחוספסים

06/10/2016 | 17:35 | מאת: יהודית

שלום שוב. אני אכן זוכרת שזה היה מקדח עם גירגור גס. התוכל בבקשה להגיד האם הטיפול של הליטוש המתקן זמין אצל שיננית או שזה טיפול אצל הרופא של יישור שיניים או רופא רגיל? תודה מראש.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה