פצע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/09/2016 | 23:16 | מאת: סיגל

יש לי פצע בחניכיים. ורואה קצת בעקבות שימוש לא נכון בחוט הדנטלי. בינתיים החלפתי ומשתמשת כבר טוב השאלה האם הפצע יתרפא בעצמו אומשצריכה לעשות משהוא להקל ולפעמיםמשאוכלת לא כל אוכל אפילו קצת שורף ושוטפת מי פה רגילים לא רפואיים?

סיגל שלום, טראומה לחניכיים תרפא מעצמה לאחר מספר ימים גם אם לא תעשי שום פעולה נוספת, ניתן לזרז בעזרת שטיפות עם חומרים אנטיספטיים או שטיפות עם מי מלח, אם המקום מאד כואב אפשר למרוח משחה אך זו מצריכה מרשם רופא, אינני ממליץ על חומרים מסחריים במסגרת הפורום אך אם תשלחי לי מייל ארשום לך את שמות החומרים השונים [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה